Re: Bakalářská práce: Příspěvek na péči
Dobrý den,
tak pro nás se změnilo dost...
Mám dvojčata, narozena předčasně, měla tu smůlu, že dostala na operačním sále MRSA, poté z toho dostala další těžké nemoci(např:osteomyelitida hlavice femuru atd), byla jich fůra...doteď se z toho vzpamatovávají! Nyní je klukům 7 let. Od 2,5 do 3,5 pobírali PNO 3.stupeň(ze srandy PNP klukům opravdu nepřiznali), po roce obvodní lékařka špatně vyplnila žádost o prodloužení PNP a nové posouzení. Poté byl klukům PNP úplně odebrán. Ani po odvolání a skoro po dvouletém plahočení už klukům nic nepřiznali...prý se stal zázrak...ale nestal. prostě nechtěli znat, že lékařka udělala chybu! V 5 letech klukům přiznali stav dlouhodobý chronický velmi špatný, (1000,- kč )...a od roku 2012 už i těchto pár korun nedostávají, díky novému zákonu je to zrušeno. Mám podanou žádost novou o PNP...ale nevěřím už v nic. Kluci mají stále špatný stav, mají více zdravotních problémů, navštěvují speciální školu. Např. jen školku měli přísně zakázanou do 6 let věku, od narození mají úplně jiný režim dne. "Díky" dle mého názoru úmyslně daným podmínkám o přiklepnutí PNP nedostanou kluci ani 1.stupeň. Děti vyžadují zvýšenou péči, léky mi za úsměv nedají a v práci se "bičuju", protože bez papíru, že jsou děti nemocné, mě honí na plný úvazek...ale to nejde stíhat při dvou stále nemocných dětech! Do toho jsem samoživitelka a o výživném si můžu nechat zdát. Vyhlídky do budoucna?....PRÁZDNO............
Odpovědět