Dáváte pytel do koše, když máte vlastní popelnici?
Ahoj, zajímá mně, jak to děláte? Máme vlastní popelnici před domkem, vyváží nám ji jednou týdně. V kuchyni mám koš na odpadky z kuchyně, na společné chodbě mám koš na pokakané plínky, v koupelně pytel na odpadky v koupelně + tam dávám počůrané plínky a v obýváku mám koš na papíry, do kterého mi ale rodina dává všechno . Přemýšlím, že bych do toho kuchyňského přestala dávat pytle, je to taková ta větší popelnice s víkem a nejde na to sehnat pytel odpovídající velikosti, malej tam stejně zajede někam dospod a velkej zase nenaplním, navíc jsou dost drahé. Nevadí mi ten koš umýt po každém vynesení, je dost velký. Jak to děláte vy? Díky za názory. J.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.