Re: Už bych chtěla chlapa
Byla jsem na tom taky tak, vážila jsem okolo 100 kg, jsem introvertní, nikam do společnosti jsem nechodila a i kdyby, vždycky tam byla spousta hezčích a zábavnějších holek, ani na vysoké jsem nikoho nenašla (na což jsem trochu spoléhala - že tam budou kluci které nezajímá jenom vzhled). Nakonec jsem našla přes internet. V zoufalství jsem si zadala inzerát, kde jsem vypsala (upřímně), koho hledám a jaká jsem. Ozvala se mi spousta kluků, s jedním jsem se několikrát sešla, ale ukázalo se, že nechce zakládat rodinu, na prvním místě byla práce, tak to nevyšlo, řekla bych, že ani nepřeskočila jiskra. Jeden byl celkem zdaleka, ale tak neodbytný, že jsem se s ním nakonec sešla, nijak mě neohromil (na první pohled) a dnes je to už tři roky můj manžel, miluju ho, je hodný, jsem pro něj na prvním místě - společně s naší 10měsíční dcerou
Nevzdávej to! Já bych znovu šla do internetových seznamek a napsala bych pravdu - co hledám a jaká jsem včetně toho, jak vypadám, vím, že je to sázka do loterie, ale já jsem v ní vyhrála a přeji štěstí i tobě
Odpovědět