A@D - nic nezlehčuju. Jen jem chtěla poukázat na to, že když někdo ubližuje druhým, jelikož je psychopat, sociopat nebo jiný "pat" a činí své okolí nešťastným, ač sám je spokojený a vyhrožuje sebevraždou jen v případě, kdy by mohl přijít o dobré bydlo a musel by hledat novou oběť, nesmí se z toho to okolí posadit na zadek.
Prostě se mi zvedne adrenalin, když slyším, že ti, co hovoří o sebevraždě, jsou ve 100% chudáci, kteří by se měli léčit, ačkoli nezanedbatelné procento spíš patří do kriminálu a neukouslo by si ani nehet.
Mám bohužel čerstvý zážitek - histrión, psychopat, lhář, tasemnice a nemakačenko dohnal do hrobu svou tchýni, za jejíž důchod žil, a která na něj makala jak šílená, jelikož jí střídavě plakal on nebo jeho družka - dcera té nešťastné ženské - že se zabije.
Jeho partnerka je typická "týraná" - tj. neschopná se tasemnice zbavit. Pokud učiní pokus, tasemnice vždy dostane srdeční záhvat, zavolá si rychlou, na interně opakuje, že chce zemřít a vyrvává si hadičky, pak si pobyde pár týdnů na chytrovně, jeho družka mezitím vychladne, děti se ptají po nemocném tatínkovi a jede se dál...
Tchýně zemřela v 70 letech, vypadala na 90. Družce je 36, vypadá na 50 a nemá půlku zubů - nemá na zubaře, stejně jako její děti. Vše dá tasemnici.
Pokud nedá, tasemnice se věší.
Podobný příběh má jiná známá, která živí vyhrožovače sebevraždou a hledá vinu u sebe.
Podobný příběh dva roky prožívala jedna z mých blízkých přítelkyň, kterou chudák sebevrah i mlátil.
Já sama přišla o pár lidí v životě kvůli sebevraždě - po těch se místo nikdy nezaplnilo, především u jejich rodin.
Co třeba dožene k sebevraždě mámu pětileté holčičky a ročního chlapečka, která žije s chlapem, kterého miluje už 10 let, všichni je považují za vzorový pár a holka je většinu času rozesmátá a veselá?
Proč nikomu nic neřekla?
Proč hovada uvedená výše tyjí z neštěstí jiných, daří se jim skvěle a všechny nás přežijí?
Proto se omlouvám, nechtěla jsem se Tě nijak dotknout