14.6.2012 2:26:45 Iva
Re: prazdniny
Mame dlouhe prazdniny, Hanko. Pro spoustu rodicu tady je to problem taky, protoze vetsine se ani o peti tydnech dovolene za rok nemuze ani zdat. Me dlouhe prazdniny vyhovuji (celkem...). Vydesila jsem se, kdyz se holky hned odpoledne po skonceni skoly zacaly hadat, vztekat... Nastesti to (skoro) preslo. Vcera jsem mela posledni den ve skole ja (ucitele maji par dnu navic) a po navratu mi holky pomohly uklidit, uvarit a pak jsme koukaly na ceske filmy, tak to uz bylo o necem jinem! :)
Blahoprejeme klukum k medajlim! A preju peknej vikend. Nina a Anika jsou na dva mesice v letnim plaveckem oddile. Anika ma treninky 3x tydne, Nina 5x tydne, k tomu jeste 1x az 2x tydne zavody. Je to planovaci zahul, ale myslim, ze je to pro ne dobry. Nejsou zadny spicky, ale je to fajn prelezitost delat neco aktivniho a "spolecenskyho" (je tam spousta deti z nasi skoly).
V patek jedeme kempovat! Uz se tesim. A v utery mam interview ohledne mista na pristi rok. Dam vam vedet. Opatrujte se. Uzijte si vyletu a dej vedet jake to tam bylo.
Odpovědět