Re: Cim vycistit matraci?
určitě, on stojí kolem tuším 60 kč jen ta menší flaška, to bohatě stačí, fakt dáš trošku, nebo na flek.. prostě nalít nechat působit a vyčistit..
jinak ten stroj se jmenuje tepovací vysavač, u nás se dá půjčit za 300 kč na celý den + 80 kč saponát speciální - ten ti ale vydrží na koberce celýho bytu + sedačka na dvoje použití.
Ten vysavač má dvě funkce, prvně fluše vodu se saponátem a druhá fce je to, že to vysaješ, má takové speicální hubice, čím víc tlačíš, tím víc tekutiny odsává, já si pučuju od kamarádky - ona má teda tu funkci flusání vody rozbitou - ale stejně to nedrbe, jen to fluše vodu, takže já si koberce a sedačky před vánoci ručně namočila se saponem k tomu určeným a potom jsem vysavačem vysála.. a ten bordel bys vidět nechtěla.. a sedačka byla teda jak nová... pustily i černé temperky co nakapaly děti.
teď se na to chystám znova, až bude teplo, abych to dopoledne udělala a do večera bylo suchý.. páč před těmi vánoci ten koberec schnul dva dny.. chodili jsme po něm po starých látkových plínách.
takže matraci ti doporučuju taky udělat jak bude hic, udělat to hned ráno a dát na balkon doschnout, aby večer byla k použití.
Odpovědět