| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Co vám lékař neřekne - rady a tipy

17.6.2012 19:42:10 lampetra

Re: rengten zubů a dutin

Nasonex jsem několik let používala s xyzalem, nakonec jsem xyzal mohla vysadit a jsem jenom na nasonexu obden, když jsem bez potíží. Měla jsem celoroční alergickou rýmu, v dutinách nález, jakési ložisko. Měla jsem z každé rýmy zánět dutin, měla jsem jít na operaci. Otěhotněla jsem a ty záněty přestaly. Kupodivu, při nějakém jiném rtg mi tam ono ložisko objevili, takže ho mám pořád, ale záněty ne. Zuby a sdutiny jsou blízko sebe, např. vím, že dostanu rýmu, pokud mě bolí zuby nahoře vlevo. Být tebou, šla bych cestou podpory imunity, byla jsem ochotná zkusit wobenzym, ale pak se to dalo jiným směrem.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Rengten zubů a dutin v těsném sledu po s... Kaplanka+kluci 05,08 17.6.2012 18:46
*Re: rengten zubů a dutin Katka 17.6.2012 19:34
**Re: rengten zubů a dutin lampetra 17.6.2012 19:42
*Re: rengten zubů a dutin ..maya.. 17.6.2012 20:0
*Re: rengten zubů a dutin ChemicalJane + 4 17.6.2012 21:22

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.