Rózo, taková je i moje tchyně, žije sama a asi se nemá šanci vymluvit, takže když je na návštěvě tak sedí a mluví a mluví celý týden non stop, dozvíme se i nač umřel bratranec vnuka souseda, toho, co se před 5 lety odstěhoval. Chápu ji ale je to otrava, obzvlášť když čekám na pauzu abych si třeba odskočila na WC a ona nepřestává, až se musím omluvit .
Taky má teda děsnej zlozvyk stát mi za zadkem u vaření- já nechci aby u nás vařila, ale dost mě točí když si mi stoupne za zadek a se slovy "já bych ti ráda pomohla, ale když ty už to máš tak zorganizovaný" se opře o futra a spustí...
Naštěstí bydlí daleko a navíc ji teď už udrží děti v pohybu a mluví na ni taky non stop, takže k večeru už tolik nemluví
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.