Re: Opakovaná angína
U nás v okolí teď řádí taky spálové angíny. Doktorka říkala, že se hodně vracejí. Chce to pořádně vyležet a pak ještě alespoň 14 dní rekonvalescence. Ten streptokok je potvora, rád se vrací. Možná by bylo dobrý nechat píchnout 3 pendepony po sobě. To tenkrát starší dceři zabralo. Dobrala Penicilin a pak hned po dobrání šla na 1. Pendepon a pak po měsíci další a pak další. Dostala celkem myslím 3.
Jinak s tou nemocností neporadím, my jsme si tím prošly taky (hlavně mladší dcerka - celý loňský rok skoro promarodila - 2 zápaly plic, 1 náběh na zápal plic, zánět průdušek, angína - jedno skončilo, druhý začalo, byla jsem na pokraji sil). Co já utratila v lékárnách za preparáty na imunitu a ABSOLUTNĚ K NIČEMU.
S dcerou jsem šla na imunologii-alergologii, dělali jí krevní testy na všechno možné, mimo jiné i na buněčnou imunitu a jestli nemá poruchu imunity, to se nic neprokázalo, jen prodělala infekci mykoplazmaty (z toho ty 2 zápaly plic) a taky vyšlo, že je alergička. Bere léky a z preparátu na imunitu jí dávám už jenom :
- CELASKON S MALINOVOU PŘÍCHUTÍ (je výborný)
- PIVOVARSKÉ KVASNICE (je v nich i jód a spousta dalších vitamínů)
Teď trnu, aby nezamarodila do prázdnin, protože začátkem července chceme letět do Řecka.
Moc ti držím palce a dojděte si doma všichni na výtěr. Můžete být někdo klidně bacilonosič - bez příznaků nemoci, ale roznášíte ji dál. Takhle by to byl začarovaný kruh.
Odpovědět