23.6.2012 12:39:51 Limai
Re: Jak převychovat chlapa
Žženo,ale proč převýchova?Tady se nejedná o převýchovu,ale o to,vymezit si hned na začátku vztahu pravidla a mantinely,a ne skákat od prvního vztahu kolem chlapa a po pěti letech psát na Rodině-on mi s ničím nepomůže,leží na gauči,já lítám kolem dětí,jsem vyšťavená,nemám na nic sílu,mám deprese,on má milenku,ke které odchází,ačkoli mi ještě ráno přísahal,že si uděláme třetí dítě.....apod.Ale hned na začátku vztahu říct-tak hele,miláčku,nevařím,neuklízím,neperu...já sama.Očekávám že se o domácí práce podělíme,teď jsem myla nádobí dva dny já,další dva dny je řada na tobě.Poslyš miláčku,za tři týdny jdu tam či onam,zařiď si to prosím tak,aby jsi mohl pohlídat dítě.Ne,miláčku,kvůli tomu,že tobě se líbí blondýny,si své krásné zrzavé vlasy opravdu odbarvovat nebudu.....Jaký prostor má chlap,který má ženskou jistou,což je přesně problém zakladatelky?Proč by se takový chlap snažil?On ví,že když přijde v pondělí v osm večer domů z práce,najde ženskou sedět na gauči s teplou večeří,kterou mu už po osmé ohřála,ona je ráda že vůbec přišel,začne kolem něj skákat a kvokat,nejlépe v černém erotickém prádle,a on to považuje za samozřejmost a toho erotického prádla a účesu si už ani nevšimne, ví,že když přijde v osm večer v úterý,najde ji doma s teplou,po osmé ohřátou večeří a červeném erotickém prádle,a když odjede v pátek s kámošema na víkend,jí ani nedá vědět kde je,protože si je na tisíc procent jistý,že v neděli večer přijede a najde ji doma s jeho teplou večeří v růžovém erotickém prádle,jak na něj oddaně čeká.Ona se snaží udělat všechno na světě,jen aby si zasloužila jeho pozornost,protože žije v bludu,že chlapi touží po ženských,který jim udělají pomyšlení.Nebo si myslí,že když mu bude dělat pomyšlení,že je to záruka trvalého vztahu a on ji za to bude milovat a neopustí ji.Ale chlap už ví s jistotou,co přijde,a nudí ho to.Tak proč by se proboha snažil,když nemá o co usilovat?Ona pro něj už není vůbec ničím zajímavá.Většina ženských,když se zamilují,tak okamžitě ztrácí své já,svoji identitu,jen aby si získaly a udržely chlapa.A to jen proto,že bez chlapa se necítí celé,mají pocit,že on naplní jejich život.A můžou se přetrhnout,aby se chlapovi zavděčily.Ze strachu,že zůstanou samy.
Odpovědět