26.6.2012 15:58:42 luslik+Niki07/07+ Terí04/10
Re: Dítě roku - vyhodnocení 1. kola
Smysl ta soutěž nemá žádnou. Osobně znám jednu z Top deseti a vím jak došli k tomu číslu hlasů a je to pro mě nepochopitelné, kam jsou lidi schopni zajít... přijde mi to ubohé s dětma ani fotkama to nemá nic společného, známí dokonce zbořili i mou představu o tom, že jde o to, kdo "vyžebrá" víc hlasů od ostatních ..... tihle nejenže denně oba manželé aktualizovali odkaz s tím, že kdo jště nehlasoval má dáti hlas, ale o chybějící stovky hlasů denně se postarali sami prostřednictvím zakládání fiktivních emailů na což si "najímali" (za dobré slovo) i dobrovolníky, ktří pro ně emaily zakládali. Mzi první tři se ale nedostali, takže do dalšího kola hurá s novým fotem, maily už jsou pozakládané, tak to půjde ještě svižněji, nějaké navíc si třeba ještě přiregistrují. No mě by to za to nestálo. Mě by z toho hráblo do týdne, ale někdo má holt opravdu výdrž a vytrvaljší a posedlejší nakonc zvítězí.
Pro tu ČB fotku Honzíčka jsem hlasovala téměř denně, protože ten mi opravdu padl do oka a přišla mi vážně skvělá. Ale kolik tam bylo fotek, ktré podle mě ani tématicky vůbec nesplnily zadání a nebo, kde byly děti i komplet nahé (ač v pravidlech je, že se to nemá) ! Bylo zřejmé, že nikdo vložený obsah rozhodně nekontroloval. Kdyby tam někdo vložil foto své zadnice a nacvakal si nejvíc hlasů, bude klidně vyhlášena vítězm i a "Zadélka".
Odpovědět