Re: Užívaly jste si dětství svých dětí nebo ho spíš přežívaly?
Montyvaro,
já tu nekritizuju rodičovství! Já tu jen píši, jak to vnímám já. A navíc reaguju na Map, ne na tebe.
Map psala, že ona druhé dítě nechtěla, že ho chtěl manžel. Tak tady je něco špatně, no ne? Dokážu pochopit, že z mimin není někdo odvázaný, ale záleží na úhlu pohledu. Ani já nejásám z hrabání se v písku, ale když už si s holkama hraju, tak s láskou. To pro mne "vaří" a já "chutnám". je krásné vidět, když dvouleté dítě udělá bábovičku a svítí mu u toho radostí očička. Je to částečně i moje práce. O ten zbytek se zasloužily její sestřičky. Možná kdybyste měli víc dětí, které by se zabavily a učily se navzájem, třeba byste to vnímaly jinak. I s ani ne dvouletým děckem se dá jet na sjezdovky. Dítě je na saních nebo na pekáči, jedna dcera v lyžařské školce, nejstarší s tatínkem lyžuje. Po hodině se s tatínkem vystřídáme a ona k batoleti nafasuje ještě čtyřleťačku na lyžičkách. Nevidíme v tom problém. Jistě, s osmiletou dcerou komunikuji jinak, ale mně taky baví mrňata. V každém období si nacházím to, co mě naplňuje. I když padám na ústa.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.