3.7.2012 11:00:06 Hilly.
Hovínka od psů na zahradě
Můžete mi prosím napsat, vy co máte psa běžně na zahrádce, kam vykonává potřebu? Naše babička s dědečkem mají krásnou zahradu, ale velkého psa, který to ze sebe sype snad dvakrát denně. Odklízí to lopatou, ale na trávníku stejně nějaká ta stopa po tom zůstane. Trávníku se tímpádem štítím, pořád koukám na děti, aby do toho bosé nešláply. Když spadnou na trávu, hned přemýšlím, jestli na tom místě před pár minutama neleželo ho.no. Zahradu mají nádhernou, ale toto ji, v mých očích, absolutně znehodnocuje. Sedím třeba na lavičce, kochám se nádherným výhledem a najednou vedle mě něco smrdí, otočím se a vedle mě nakladená obří hromada, ke které se zrovna se smíchem řítí mé děti (neví o ní). Když jsem prarodičům nenápadně naznačila, že by mohli psa venčit na louku za domem(nikdo tam nechodí),ježto psi z bytů se také dají takto naučit, tak se na mě koukali, jako kdybych spadla z višně. Nic mi po tom samozřejmě není, není to má zahrada a lepší slalom na zahradě v BIO prostředí
mezi hovínky, než slalom mezi hovínky u nás ve městě, ale zajímalo by mě, jak to řešíte u vás.To máte všichni pos.aný zahrady?
Odpovědět