Ahoj všem, můj problém mě trápí už natolik, že jsem se rozhodla se svěřit a požádat o vaše názory. Jedná se o to, že přítel se mnou téměř nespí. Jsme spolu 7 měsíců, než jsme se dopracovali k prvnímu sexu, uplynulo 5 měsíců. Myslela jsem si, že už to bude ok. Ale jsem bez sexu nějakých 14 dní - 3 týdny a mám pocit, že mi uletí hlava. Týden jsme spolu nebyli a místo toho, abychom na to skočili hned jak se vidíme, tak opět nic. Mně snad ani tak nejde o sex samotný, jako o pocit, že mám pocit, že přítele nepřitahuju a nevzrušuju, když nevidím, že by se mnou chtěl sexovat nejlépe pořád
Mně je 29, příteli 32. On na sex nebyl pravděpodobně nikdy, říká mi, že se mnou to nemá nic společného, že prostě nechápe, proč si myslím, že když spolu nespíme denně, že vztah nefunguje. On má ve vztahu jiné priority a podle sexu nehodnotí kvalitu vztahu, což sice považuju za rozumné, ale trápí mě to pořád dál. Nesmí se na něj tlačit, jak má pocit, že někde číhám a něco očekávám, nemá chuť vůbec. Už jsem si z trucu řekla, že teda nebudu začínat a počkám, až bude chtít on sám, ale to bych se asi nedočkala. On chce nejlépe ve chvílích, kdy nechci já, nejsem osprchovaná apod. No a než bych si tu sprchu dala, pak je to takové nucené, vášeň pryč a už by nechtěl. Jsem věčně podrážděná, prudím ho s různými záminkami, ale v podstatě všechno je stejně převlečený tenhle problém. Partner byl u sexuologa, přemýšlím, že bych šla taky, ale co jsem koukala na netu na hodnocení sexuologů v mém okolí a na negativní názory na ně, pokládám to za ztrátu času a bůhví, jestli by se problém ještě nezhoršil. To, že si to udělám sama, mi nijak nepomůže, protože tam prostě necítím tu chtivost z jeho strany a chybí mi to. Chtěla bych pro něj být sexuálně přitažlivá. On mi tvrdí že jsem a i věřím, že to tak je, jen prostě mě takováhle frekvence sexu neuspokojuje. Nevím co s tím a mám dojem, že na to náš vztah může dojet a to bych nerada, protože jinak si přítele moc vážím a je moc hodný partner. Předem děkuju za odpovědi.