24.7.2012 14:16:03 Elnet
Přítel stále mluví o sexu
Tak mám s chlapem takovou zkušenost, jsme spolu už dlouho, on stále při chuťi, já už po dětech jak to bývá moc ne, ale nemůže si stěžovat. Celkem nám to klape. Prostě taková normálka, ale problém je v tom, že jakmile se dostaneme někam ke známým na návštěvu, nebo teď, byli jsme na dovče s mojí kamarádkou a jejím manželem, tak ten můj téma sex pořád nadhazuje, vytahuje občas i příhody z našeho intimního života (ve vtipu a né do podrobností), kde jsme to dělali, kde ještě budem a co semnou udělá např., Machruje a mě se tím hrozně, ale hrozně protiví. Když jsem se ho zeptala proč to dělá, tak prý, aby ti druzí záviděli, jak nám to klape. Jenže on samozdřejmě všechno neříká po pravdě, vymýšlí si, já jim musím říkat, ne tak to není, on jen tak plácá. Taky mi bylo trapně před kamarádkou, která na sex poslední rok nemá moc pomyšlení a její manžel jí to pak určitě musel nadhazovat. Prostě mě to na té dovolené už vytočilo a nakonec jsem se kvůli tomu s ním chytla. Je to normální??? Chápu, že chlapi o tom rádi mluví, že jsou jiní, ale u toho mého mi příjde, že to přehání. Poslední dny jsem si připadala jako nějaký kus masa, ponižovalo mě to. On to nechápe a říká, že je to sranda. Tak by mě zajímalo, jak to vidíte vy z té druhé strany, protože já se do toho z jiného pohledu nedokážu vžít. Díky
Odpovědět