31.7.2012 9:27:26 Nevímsirady
Ošetření rány u psa
Máme skoro 13tiletou fenu NO s neoperovatelnými nádory prsní žlázy, který se jí podařilo někde odřít. Takže jí to pořád krvácí nebo mokvá (má je už fakt velké), koupila jsem lidský akutol s tím, že si to nerozlíže (vím že kdysi byl takový zelený a vodu fakt nepropustil), bohužel i ten rozlízala - už ani není zelený
Koupili jsme jí nakonec límec, ale je v něm hrozně nešikovná a pořád do něčeho naráží a myslím, že díky tomu límci i trpí. Samotné rány ani nádory jí nebolí, i veterinář říkal, že je na svůj stav neuvěřitelně vitální. Bohužel sám doktor nám dal pouze nějakou desinfekci a náplasti, které nepomáhají. Nemáte někdo zaručený prostředek, jak jí tu ránu zacelit aby nemusela mít ten límec a poslední chvíle života se zbytečně netrápila? Našla jsem nějaký Epi-Heal - lepidlo tkání, ale je docela drahý, tak nevím. Máte někdo zkušenost?
Bohužel díky tomu vzrůstá mezi našimi docela napětí, máma už vyslovila názor na eutanazii, což já teda odmítám, chtěla bych pomoci, peníze nejsou problém uskromním se, ale dochází mi nápady...
Odpovědět