my máme super dětský pokoj, je sice malý, ale úplně stačí. Manžel postavil nejprve dceři patro, pod patrem letos vyrobil synkovi spodní patříčko. Schody jsou zároveň úložný prostor. Matrace v tom mají na míru, široké asi 107 cm. Mají uvnitř krásné poličky, takže když si zatáhnou závěsy, mají malý luxusní pokojík přímo na míru a nikdo je neruší. Ve zbytku pokoje je psací stůl vyrobený manželem na míru, nad ním hafo poliček a regálů. Pak ještě máme z IKEI takovou tu klasiku, jak se do toho zašupujou ty krabice, v tom jsou výtvarný potřeby. Mám z toho pokoje velkou radost. Je velmi vkusný, absolutně sice dětsky nevyzdobený, ale já tyhle dětský krávovinky nesnáším, je pro mě důležitá funkčnost. Jedna stěna za knihovnou je zářivě zelená, ale není moc vidět.Zbytek je bílý. Na podlaze jsou parkety.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.