Sun moje holky se holí tak od deseti leta nevidím v tom problém. Jsou obě tmavé po mne a chloupků mají docela dost, nejdřív jsem nechtěla povolit a skončilo to tím, že jsem zjistila, že mi tajně chodí na moje holítko, takže nakonec dostaly(tedy postupně, jsou od sebe skoro 5 let)k Vánocům holící sadu(každá máme svou barvu,aby se to nepletlo, jsme doma 4 ženské)a byl pokoj. Nemá cenu jí způsobovat nějaké trauma, mají toho i tak v té pubertě k řešení dost a dost, netřeba nic dalšího přidávat. Upozorňuji, že moje holky neplavou závodně, ale stačí i "pitomej" tělocvik, nebo trénink volejbalu a zkrátka se ty holky v šatně navzájem "očumujou" stejně, jako kluci(jen porovnávají a sledují jiné partie).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.