Já jsem měla první sex až když už jsem bydlela sama a vlastně dávno poté, co si moje rodina myslela, že mám sex. Vzpomínám na snad jedinou radu ohledně sexu, té se mi dostalo od brečící babičky v dětské nemocnici, kam si mě přišla vyzvednout, ležela jsem tam ještě neplnoletá, mám takovou vadu, že nemůžu hormonální antikoncepci a doktor mi to napsal i do zprávy, tehdy mě vyzvedávala máma, nebyla jsem ještě plnoletá a nenechali mě odejít samotnou, doktor jí dal tu zprávu. Pamatuju si, jak ji máma dala v autě do ruky babičce, kterou jsme tehdy někam vezly a jak babičku strašně rozbrečelo, že nemůžu ty anťáky a ptala se, jestli si teda zajdu pro tělísko nebo co budu dělat
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.