13.8.2012 15:03:28 Tizi
Re: Letecky Brno - Kos - praktické rady
Nás letos teprve dovolená čeká, ale vždy to bylo tak, že můžeš vzít místo 2 malých kufrů jeden velký, to by neměl být problém, nejlépe je se zeptat v cestovce nebo nahlédnout do jejich katalogu, měli by tam mít aktualizované informace. S tím příručním zavazadlem může být problém, musí být malé, aby se vešlo nahoru do úložných skříněk, velké tam dost možná nenacpeš. Na notebook bych se vykašlala, práci nechávám doma. S jídlem a pitím to bylo vždycky v pohodě, já si ale vždycky brala láhev s pitím přes celnici, ještě ani jednou mi ji nevyhodili
V nejhorším ji prostě hodíš do koše, když na tom budou trvat. Do kufru bych asi pro jistotu pití dala, i když většinou na letišti je možnost ho koupit. Ubytování jsme většinou dostali dřív, než bylo uváděno, ale samozřejmě spoléhat se na to nedá. Pití na pláž jsem vždycky kupovala v marketech, vyjde to levně a vždycky byl poblíž nějaký obchod, ale my neměli all in.
100 E mi přijde málo, nebude chtít vůbec jet na výlety? Nebo si koupit suvenýry? A hlavně, pokud byste museli k doktorovi, je lepší mít rezervu, ale možná stačí mít kartu, kterou akceptují v zahraničí a v případě potřeby vybrat. Byli jsme v Řecku jinde než na Kosu, ale i začátkem září tam bylo teplo a to i večer, moc teplého oblečení bych nebrala. Hezkou cestu
Odpovědět