Re: Jaký nejkurioznější "bonz" jste na někoho udělali(y)?
Já jendou nevědomky nabonzovala sestru na diabetologii. Měla jsem půjčený glukometr kvůli těhotenské cukrovce. Ale než jsem se s ním naučila zacházet, dost lístečků jsem zničila. No a tak jsem se sestry ptala, jestli se v tamní lékárně dají dokoupit další (jedno balení na pojišťovnu už jsem vyčerpala). Prý ne, že to musím koupit u nich. Tak sjem bez řečí sestře vyplázla 400,- za krabičku lístečků a za chvíli šla k Dr. Ta mi předepsala inzulin a řekla, že kvůli tomu mám nárok na další 2 balení lístečků od pojišťovny, když se budu muset častěji měřit. Tak jsem jí řekla, že jsem si před chvílí jednu krabičku koupila u sestry.
"Jak koupila? Vy jste jí za to dala peníze?"
"Ano, dala jsem jí 400,- za krabičku lístečků. Říkala, že to jinde než u ní koupit nejde."
"To slyším prvně." A odešla do sessterny. Vrátila se za asi za 2 minuty, že mi sestra peníze vrátí a dostanu 2 balení na poukaz zdarma.
Evidentně sestra kšeftovala s lístečkama do glukometru, který dostali zdarma jako zkušební nebo jako "provizi" od dealerů a Dr. o tom neměla ani páru.
Odpovědět