Nemyslím, pokud zakladatelku chápu, napadání bylo už tak dost, i když ne fyzického pohlavkování. Mně v životě "ujela ruka" dvakrát, jednou jsem dala facku své pubertální sestře, které se povedl o jeden ksicht víc, než bylo v danou chvíli pro mě snesitelné, ale lituju - jsem starší o dost, zvládnout jsem to mohla. Jednou jsem dala facku chlápkovi, co mi v MHD jen tak "jakobynic" sáhl na prsa. To byl téměř reflex a ta ruka byla rychlejší než mozek, který zůstal v šoku. A musím říct, že sáhnutí na prsa v MHD je hodně slabá káva proti úmyslnému vypuštění batolete na ulici/k silnici. Takže si dovedu představit, že by v tu chvíli mé myšlenkové pochody jaksi nepochodovaly, ale ruka by se zvedla. Není nač být hrdý, ale stalo se.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.