15.8.2012 12:54:00 Helena
Re: Symptotermální metoda jako antikoncepce
Milá M...,
nechci moralizovat, ale pokud chcete předejít potratovému účinku antikoncepce, jediná pro vás vhodná metoda je právě Symptotermální. Pokud máte jakékoliv pochybnosti nebo nejasnosti, obraťte se na ty, kteří se STM dlouhodobě věnují a tím mám na mysli CENAP. Pokud vám tuto metodu navrhl dokonce váš gynekolog, pak i on vám s ní určitě rád pomůže. Než studovat spoustu informací na internetu, je vždy lepší si zajít na kurz. Naučí vás rozpoznat plodné dny na různých modelových situacích (nemoc, cestování, nepravidelné cykly, cykly po porodu, neplodnost....)Dokonce je tady možnost tabulky scanovat a konzultovat s gynekologem nebo s někým z Cenapu. Nedávno jsem objevila i aplikaci do mobilu, která vyhodnocuje záznam za vás - je zdarma a jmenuje se OvuView. Při dnešních znalostech a možnostech mi HA přijde jako zbytečná zdravotní zátěž... A mimochodem - jsou ženy, které používají STM několik desetiletí naprosto spolehlivě... a sexuální abstinence v plodných dnech cyklu je pro sexuální život naprosto jednoznačně obohacující (vlastní zkušenost :D)... Jen je třeba jednoznačně manželovu spolupráci.
Odpovědět