Mě tříletý syn taky ještě ničím,zato to za něj plně vynahrazuje dcera,která mě teda dokáže vytočit někdy až do nepříčetna absolutním nerespektováním slova NE.Něco chce,já jí řeknu že ne,vysvětlím důvody,ona se snaží to prolomit,znovu jí řeknu že ne,znovu vysvětlím proč ne,ona se znovu snaží mě přesvědčit proč mám povolit,takhle to jde pořád dokola,každou chvíli se přijde zeptat na to samé.Vůbec nerespektuje,když jí řeknu,že konec a že už o tom nechci slyšet ani slovo,stejně prostě prudí dál.Když to takhle trvá už několik hodin,chytne mě amok a mám milion chutí po ní vystartovat a ztřískat jí,protože už mě vyloženě tyranizuje.A protože se mi příčí ji zmlátit,tak zařvu,div jí neprotrhnu bubínky.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.