Zdravím holky,
předávám čerstvou zkušenost. Vúterý jsme se vrátili z Řecka z Rhodosu, jak jsem níže psala, měla jsem taky obavy. Bea neposedí a navíc ji bývá v autě špatně
Letadlo proběhlo naprost v pohodě. sice let trval jen 2,5h. Kopretino neboj, cestovalo tam více prťat a výhoda oproti autu je, že se dítko klidně může pohybovat v uličce.Malá po nás sem tam lozila, dělala kuku přes sedadlo před námi a pro sichr jsme měli nachystané DVD - DOPORUČUJI! Bea už u pohádky chvilku vydrží
. Stravu jsem taky řešila, imformovala se, ale nakonec to bylo úplně v poho. V kabelce jsem měla flašku s 250ml čaje, u rentgenu, chtěli, aby se malá napila
. Více neřešili, přitom jsem v kabelce měla sušenky a krabičkové mlíčko, ale bacha na parfémy v kabelce, tělové mléka atd. Cestou z Řecka jsem na tom hezky vyhořela
. Měla jsem u dcery v batohu pro Beu opalovak Bioderma SPF 50 za 500,-, protože jsme odlétaly v noci a den jsme trávili na sluníčku, byl téměř celý. Bohužel si ho hned přes rentgen řečka vytáhla z batohu, tak jsem ho tam musela vyhodit
My ještě zítra brzy ráno odjíždíme na š dny do termálek do Maďarska, takže honička vybalit, vyprat zabalit
, už se těším až se po prázdninách vše vrátí do zajetých kolejí
Jinak Bea zatím taky spává 2x denně a mně to tedy vyhovuje