Popíšu Vám situaci:
Manželský pár, ve vztahu i sexu jim to klape, večer se chtějí milovat, oba mají náladu, ale ať se snaží jak se snaží, žena se prostě nemůže vzrušit. Zkoušejí osvědčené metody a prostě nic, šlus. Ženě je to velice líto, ale řekne manželovi, že teda toho nechaj a zkusí to zítra (ráno, večer to už je jedno). Připomínám, že žena sex opravdu plánovala, nevymlouvala se, že nemá chuť, ale jednoduše jí zradilo tělo a ani s lubrikačním gelem to prostě "nešlo".
Reakce chlapa? Šíleně se urazil, prásknul dvěřma a zavřel se u sebe v pokoji.
Napadlo mě, jak by to vypadalo obráceně tzn. že by se nevzrušil chlap?
Myslíte si, že by se na něj žena naštvala?
Já o tom silně pochybuju. Pokud by to bylo ojediněle, určitě by ho chlácholila slovy, že to se přece může stát, to nic a já nevím co ještě.
Ano chlap se jistojistě urazil kvůli tomu, že přišel sám o svůj orgasmus a žena by mu mohla pomoci i "jinak", ale když prostě není už chuť a je zkažená nálada a chlap je ještě k tomu naštvanej, tak už to nechce lámat přes koleno za každou cenu. Pokud by se ovšem neurazil a vzal to v pohodě, tak by se nejspíš ještě svého orgasmu dočkal..
Já o tom přemýšlím už od večera, celou noc...
Jako na vztahu se nic nemění, chlap už na to zapomněl a jede se dál, ale říkám si, je to vážně tak jak si myslím nebo k tomu obě pohlaví přistupují stejně?
Žena totiž měla pocit jako kdyby si její partner myslel, že to snad udělala schválně, že se nevzrušila...já nevím.
Co myslíte?