Ahoj Alexo. Jak bylo v lázních, dalo se to zvládnout se dvěmi dětičkami. Naše doktorka teď konečně podává návrch na lázně, tak jsem zvědavá, jestli nám je schválí. Měli jste u malého podaný také návrh na lázně, nebo jel jako doprovod. Doktorka mě tvrdí, že mě Lindu pojišťovna neschválí a kdesi cosi, nějak mě pořád přesvědčuje abych jí nechala doma, což tedy striktně odmítám. Budu ráda za zkušenosti, pořád se toho nějak bojím, jet tam s oběma dětmi sama.
Jinak s kojením je to u nás podobné, kojíme o 106. Linda odmítá jagurt, ovoce, přesnídávky, kaši se veme jen tak na chuť, zeleninu a maso miluje. A pít mě taky nějak moc nechce, proč, když má mě
Jinak Linda má 8,4kg, 74cm. Leze, sedí, chodí kolem nábytku, leze do schodů, a na posteli se i sama postaví
Je až moc aktivní, přijde mě, že snad nemá zadek, neustále někam pochoduje a něco kramaří
A já jsem se tak těšila že po prvním aktivcovi budu mít hodnou holčičku, která když jí někam dám tak jí tam i najdu:-( Teď si našla nový způsob chození, veme si Matýskovo malou židliču, a táhne jí před sebou a chodí takhle po pokoji dokola, je to fakt komický. Už si sama sedne na gumového skákacího koně, ale dnes to přivedla k dokonalosti, když si koně přitáhla ke skříňce a po něm na tu skříňku vylezla, na mě šli mrákoty
)))) Když jsem se otočila a Linda pochodovala po skřínce.