8.9.2012 8:59:29 Lucíček2011
Miminko pláče v noci
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli někdo nevíte proč v noci poplakává už skoro 9 měsíční mimčo?
nemuže to být že má hlad? dávám ji na večer kaši od nestlé,ale dočetla jsem se že je to příkrm,tak to ji mám dávat ještě v noci mléko? dnes jsou ty kaše nějaké divné,slabé a nechutné,mám děti už dvě odrostlé,jedno dospělé a tak jsem skoro zase jako na začátku,ale dnes je vše tak jiné,že nevím
měla bych mít zkušenost,ale mě děti pili sunar,či feminar na večír zahuštěné piškotma,či banánem i jablkem a spali mi celou noc,malé jsem to zkoušela dát po svém,ale bez uspěchu,spinkala mi od 2 měs.celou noc,až od 6 měsíce mi začala postupně víc poplakávat,někdy se s toho až probudí,věčinou když ji v chuvičce slyším už jak se převracuje,raděj přijdu k ní a než aby se rozplakala ji dám napít a je chvíli klid,ale někdy se povede že spí dál,ale někdy za sebou to trvá tak dlouho a k ránu kolem 5 až 6 už ji dělám mlíčko a vypije mi po ránu celou flašku,ale né pokaždé,je možné že by v noci měla hlad? a co dělat aby v noci neměla hlad?aby večer než jde spát byla nasycená,vždyt by mohla tu noc 11 hod.být bez jídla,aspon takhle to tu všude píšou a u těch straších dětí jsem to také tak měla,nevím v čem to vězí
Děkuji za radu od všech.S pozdravem Romana s Lucinkou
Odpovědět