Re: Včerejší dokument Kristova léta dámy - aneb harmonické partnerství jako subjektivní dojem
To je už ale není o "slevování", ale o uspořádání si priorit. Patnáctiletá holka hledá něco jiného, než žena o deset let starší, ve vztazích zkušenější.
V 15 bych nechtěla plešatého chlapa, dnes bych se do plešatého dokázala bláznivě zamilovat, ale nešlo by o žádný second hand Vrabec v hrsti, jen se mi líbí jiní muži a to jak vzhledově, tak povahově. Stále se mi ale nelíbí muži obézní a do vztahu s obézním mužem bych nešla, tam bych "neslevila". Kdyby mi ztloustnul ten, kterého mám doma, dívala bych se na to zase trochu jinak. Znám ho, je mi s ním dobře, máme mnoho společného, zase by tam hrály roli jiné věci. Tam bych pak asi "slevila".
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.