19.9.2012 12:07:12 takytakova
Re: Pleny
Já používám látkovky částečně na syna - od narození do cca roka byl téměř výhradně na klasických čtvercích (novosklad) a PUL kalhotky, později vlňáčky, na cestování jsme pak měli AIO Imse vimse. Cca v roce mi z toho vyrostl a mě se moc nechtělo investovat, tak používáme na doma čtvercovky narovno + vlňáčky, na ven jednorázovky. Ale každému miminu i mamince vyhovuje něco jiného. Zkoušela jsi nějakou prezentaci látkovek? Já byla, než se starší narodil a nestačila jsem zírat, kolik toho je. Jinak - látkování mi naprosto vyhovovalo a plánuju to s miminem praktikovat stejně. Kdyby Tě něco zajímalo, klidně se ptej, ale je pravda, že mám zkušenost jen s minimem toho, co je na trhu.
Gratuluju k miminkám, ani nevíte, jak vám závidím, že už to máte za sebou. Já jsem po dnešní kontrole pěkně hotová, neb mám zase blbý tlak - takže zítra znova na kontrolu a hrozí, že si mě tam nechají (stejně jsem to měla i loni - nakonec jsem tam byla 14 dní). Docela se bojím, jak na to zareaguje ten náš závislák, neb je ještě částečně kojený, navíc nevím, jak pořeším hlídání na takovou dobu :( manžel si vzít takle volno v kuse nemůže :(
Odpovědět