Re: Kolik máte doma hrnců?
já mám jednu sadu od tescomy - jeden velký - asi 7 litrů, dva střední - jsou stejné, jen jeden je vyšší tak 5l, druhý nižší tak 3l, pak dva malé - jeden s ušima a jeden s malým uchem ty sou tak 1,5 l - ty používám prakticky neustále.
K tomu jeden tefal wok - v něm dělám skoro všechno, od rajské až po gyros s čínskýma nudlema a smažení řízků. Potom mám velký ccca 7litrů papiňák, a jeden prehistorický hrnec na vaření mléka - ten ale skoro nepoužívám - protože aktuálně dělám kaši i pudink v mikrovlnce ve spec hrnci na rýži (ten je ale plastový - ale je to taky hrnec - bude tak na 2litry)
pak mám ještě asi tři pánve - jedna tescoma na lívance a dvě ploché jedna větší jedna menší tefal. Vařím denně, někdy i dvakrát a využívám vše, krom toho hrnce na mléko.
Mý rodiče mají tak počítám 25 hrnců.. a rozhodně všechny nevyužijí.
já jich mám málo proto, že bydlíme v paneláku a máme minimalistickou kuchyni v chodbě, tak aby se mi to prostě vešlo.. ale hrnce mi opravdu stačí a využíváme je všechny. Někdy mám trošku problém, když máme návštěvu a vařím místo pro 5 lidí třeba pro 10, tak to by se mi občas druhej ten velkej šik, ale většinou to vyřeším tak, že si uvařím třeba den předem a pak přendám omáčku do menšího hrnce.. a v tom velkém uvařím třeba ty brambory nebo těstoviny.
Odpovědět