moc ti děkuju. Já vím od mnoha lidí, že loučení s mazlíčky je vždycky těžký.
Ale pár lidí mi řeklo, že by se na to vyprdli hned, jak finanční tak časové důvody nebo prostě osobní, znám lidi, co dají psa do útulku, protože... kadí, kde nemají a někdy taky štěkají.... Znám lidi, co utratí psa, protože není chovný nebo správně cvičitelný.
Taky znám lidi, co operují neurologicky jorkšíra v 11-ti letech věku a lidi, kterým pes doma umřel na stáří nebo na nemoc v kombinaci, ale bez bolestí, prostě věkem. a léky na bolest dostával.
Tak jsi mne pohladila po duši, fakt příjemně. Já vím, že otravuju jak to řeším a vím, že ideál neexistuje a taky nevím co chci, zalepit rychle se to nedá, ale pokud se rozhodneme, že do pejska půjdeme znovu (a vždycky to je přeci určitý omezení, starost, péče, jsou dovolené, kam psa nepustí - navíc - my chceme psa brát do lesa do hor, tam je lovecký plemeno asi dost malér),
TAK BYCH CHTĚLA, ABYCHOM si pak řekli, "hele ale... věděli jsme, do čeho jdeme" Ta první zkušenost byla fakt tak od extrému k extrému, že hledáme něco jakkoliv spokojenějšího s námi a my s ním a méně náročného.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.