| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Mobilní telefony

15.10.2012 23:18:41 bl

Re: Mobilní telefon - dvě simkarty

dual Nokii mám já, mám v ní 2 SIM karty, 2 operátory - jedna karta je moje, druhá služební. 3 seznamy - v telefonu, na jedné a druhé simce(ale ty rozliším jen když ukládám číslo, jinak se mi objeví při výběru kontaktů všechna jména). Když volám já, vyberu si ze seznamu a zvolím jednu nebo druhou SIMku - jen prostě zmáčknu o tlačítko víc, nejen volat, ale i volat z čeho. Když volá někdo mě, vidím, jestli volá na soukromou nebo firemní kartu, totéž u SMS nebo zmeškaných hovorů. Nevýhody u tohoto telefonu jsou jen 2 - jedna je možná jen můj problém a měla bych telefon reklamovat - karta, která není umístěna uvnitř, jako normálně, ale zastrkává se zboku podobně jako třeba karta do foťáku se občas uvolní a telefonní číslo se pak hlásí jako nedostupné.
No a pak (ale to už u tohoto telefonu není tak patrné, předtím jsem měla EMGETON dual a ten byl mnohem horší) - díky přepínání mezi dvěma kartami, hledání dvou operátorů atd. se docela rychle vybíjí baterie.
Ale to obojí je pro mne osobně mnohem lepší, než nosit dva telefony nízko u pasu:-))
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Jak funguje mobil na dvě simkarty? Ella1 15.10.2012 20:37
*Re: Mobilní telefon - dvě simkarty Anni&Annika 15.10.2012 22:28
*Re: Mobilní telefon - dvě simkarty bl 15.10.2012 23:18
**Re: Mobilní telefon - dvě simkarty Ella1 16.10.2012 7:57
*Re: Jak funguje mobil na dvě simkarty? Žvejkačka 16.10.2012 20:31
**telefon nokia pro dceru Jitulka+2kaštánci 23.10.2012 12:15

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.