Re: Jaké boty na zimu pro 19 měsíční dítě?
dcerka v tomto věku měla jedny takové sněhulky.. dole pogumované a nahoře šusťák s kožíškem, ty nosila do kočárku a potom měla fare - kožené, takové ty vyšší s kožíškem, nainpregnovaly se i přesto, že bydlíme na vysočině, tak je nepromáchala.
loni syn nejmladší - teď má 26 měsíců měl taky fáre, podobně jako měla dcerka. taky je nepromáchala
dcerka loni měla z lídlu, koupila jsem je jako rezervní za 350 Kč - sněhule s membránou a byly fakt super, všitý jazyk, kožíšek, pohodlné, noha se jí nepotila ani ji neměla zmrzlou a za celou zimu i za mokro, rozbředlý sníh, se jí je nepovedlo rozmáchat a to jsme hodně venku - na to, ž jsem je koupila jen jako rezervní, tak jsme si je obě oblíbily a kdyby letos už jí nebyly, tak jsme po nich v lídlu sáhly znova. Teď taky měli na malé děti, nepíšeš jaou má nohu, můj dvouleták má 24, tak bych do nich šla.. on ale má na letošek geoxky, nošené na střídačku synovecem s dalšíma dvojeme botama, dostali jsme od švagrové, co žije v německu, a jsou jako nové, takže mu zimní letos nekupuju.
ty fare vypadaly podobně jako tydle essi http://www.detskeboty.cz/detske-zimni-boty/essi-9091-oliva.htm
akorát teda stály nějak 1200 byly taky s membránou, ale děti je většinou měly dvě sezony, pomalu jim rostou nohy a pak jsem je ještě dobře prodala..
Odpovědět