25.10.2012 12:22:10 Lei
Re: Zprávy jako charita
Hlavní zprávy na ČT1 začínají být druhou Novou, už mi jejich píchání prstem do částek na multimediální superploché interaktivní obrazovce leze na nervy, neustále jen o tom, co co bude stát a jak si stojíme oproti minulé době, ono nestačí říct například, že nehod autobusů, při kterých někdo zemřel, se událo od roku XX tolik a tolik a spíš sdělit národu, aby vyžadovali v busech pásy, aby si vybírali solidní dopravce apod., ale ke každé musí být foto, počet mrtvých a tragický výklad, oblečení začínají být, s prominutím, jak šašci, ze začátku mi to přišlo neotřelé, ale teď leckdy nevím, jestli není první svátek vánoční, jak jsou nastrojení (většinou se to leskne) a hlavně ty záběry z terénu, kde se zpovídanou osobou KRÁČÍ - asi vstříc řešení problému - a kamera je umělecky zabírá tu zezadu, tu zleva - OMG, OMG
.
No, nic, jsem se nechala unést. TV Nova zprávy nesleduji, ale HLP (Dee Dee mi rozšířila obzor) asi fakt zabírají, ono už se stalo tak nějak zvykem, že když si někdo neví rady, tak mu druzí poradí, aby přinejhorším zavolal do Novy
.
Odpovědět