5.11.2012 8:25:56 Monty
Zdálo se vám někdy o někom z Rodiny?
Ne že by to bylo nějak zásadní, ale ten sen byl vtipný a nevybavuji si, že by se mi předtím kdy zdálo o někom z Rodiny...
Šlo zhruba o to, že Placatka byla pracovně na nějakém městském úřadu VE VIZOVICÍCH, a já jela za ní (netuším proč). Dojela jsem tam v noci a spaly jsme na společným pokoji na jakési úřednické ubytovně. Během té noci na ubytovně jsem se probudila a asi musela někam odjet na schůzku? Něco takového. Tak jsem se začala oblíkat a zjistila, že mám úplně rozervaný silonky a nechtěla jsem budit Placatku, jestli by mi nepůjčila svoje, koupit nový nebylo kde, v noci. Ve Vizovicích. Tak jsem jela bez nich. V autobuse, který vyjížděl přímo od té budovy seděla spousta lidí a těsně za mnou nějaká nesympatická slečna, která očividně chtěla spolucestujícím něco říkat o mně, a vždycky když jsem se na ni otočila, tak zmlkla a začala se hihňat. Co bylo pak přesně nevím, ale když jsem se vrátila do té úřední budovy, tak tam úředníci včetně Placatky snídali ve společný jídelně a měli tam dost bizarní švédský stoly s takovými klasickými "školními svačinami"... chleba s paštikou, rohlík s marmeládou... víc nevím, zjevně jsem se probudila hrůzou.
A co vy? Zdálo se vám někdy o někom z Rodiny?
Odpovědět