Huhu - co bych k tématu napsala už tu napsaly jiné přede mnou, změnit logopeda i psychologa. Už je to nás známé - tři logopedi a dva psychologové a ti psychologové pouze dva jen díky Jeně a jejímu tipu na dr. Krejčířovou. Depku neměj, jak píše Evžíček chce to čas. Také jsem za ta léta vypozorovala,že i dysfatici mají svým způsobem "přirozený" vývoj, který nelze uspěchat ani nijak uměle posunout dopředu. Add Šimonovy pracovní listy, já na ně přišla pozdě a sama. Začali jsme trénovat až mezi 5-6 rokem a do některých Mates "dorostl" až po 6tém roce. Ale ty sešity se dají použít na mnoho různých způsobů a opakovaně. Já jsem úkoly kopírovala a používala opakovaně, někdy i vytvářela vlastní zadání.
Držím palce,ať vyjde ten nový logoped. My dojíždíme do Prahy - teď už oběma chlapečky, protože ten mladší si příšerným způsobem šlape na jazyk, tak nás má paní dr. hned dvojnásobně.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.