13.11.2012 15:07:44 zerat
Re: Pes v noci štěká
Holky, sorry, ale obě jste úplně mimo! V mých očích
Já vám sem nebudu vypisovat ani překopírovávat diskusi s ono holčinou, která mi radila při výchově našeho psa! Bylo to x dlouhých předlouhých mailů, různé další rady...Máme psa luxusního, poslušného, milého, mazlíčka rodiny. Chválí nás kam s ní přijdeme a když k nám přijdou návštěvy... víc nepotřebuju! A už vůbec ne poplácávání po zádech na podobných diskusích od někoho, kdo nezná ani mě, ani psa a ani celou tu výchovnou metodu. Že jsou psi zahnáni na místo, když se chovají špatně, jsem slyšela ode všech psíčkařů a nezáleží na velikosti psa. Že pes nesmí tam kde dělá "rotiku", dokud ji tam dělá, jsem slyšela snad od všech psíčkařů a jestli je rozdíl v tom, jestli doma čůrá a značkuje malých pes a nebo velký pes - tak bych řekla, že rozdíl je max v té velikosti louže ale jinak je to nepříjemné stejně. Já sama nemám žádné výčitky svědomí, protože jsem vyzkoušela možné i nemožné a jsem vděčná, že to co jsme praktikovali opravdu pomohlo. Troufám si říct, že bych se chtěla mít aspoň pár dní, jako se má u nás papoušek a pes
Odpovědět