Re: Stavebnice Geomag - jakou základní sadu?
já letos koupila geomag pro skoro šestiletou a 2,5 leťáka, měli jsme dvě sady neoriginál a byli si hrát s nima ve školce a tam měli originál a naprosto se to nedá srovnat.
Originál má silné magnety, tabulky v něm hezky drží, dá se to krásně tvarovat a jaké bylo moje překvapení, že dcerka postavila krásný domeček a dokonce i 2,5 leťák byl schopný něco smysluplného postavit a ne jen hada.
Takže neorigináíl prodávám.
Jinak jsem sehnala v dráčiku - vyprodávali sadu - 40 kousků červené glitry jen za 99Kč na tu jejich kartu, ěli poslední čtyři balení, takže budou mít 160 kousků a z toho už se něco dá postavit - jsou tam tyčky, kuličky i ty panýlky. mám to za 396 Kč a 160 kousků stojí na netu tak kolem 2.000 Kč, tak koukni.. esi teda není blbý aby měli červený, tak bych neváhala a vykoupila co mají.
Ještě jsem poprosila švagrovou co bydlí v německu, aby mi vydražila na ebyi jeté, tam to totiž jede ve velkém a cena je nesrovnatelná - tedy nesrovnatelně nižní.. (nové tam teda stoí stejně jako u nás)
tak jestli máš možnost, tak bych zkusila ten ebay, prodávají to i v různých kufříkách a tak, hodí se to jako dárek.
jinak za mě minimálně 100 kousků - klidně bych vzala kdyby byla dobrá cena bez těch panýlků a jen tyčky a kuličky a pak postupně při příležitostech dokupovat.
Odpovědět