17.11.2012 17:43:37 Arni
Re: Renovace starých hodinek. A vy - nosíte hodinky?
Pokud to je kousek, ke kterému tě váže historie a rodina, asi bych ty peníze investovala. Tedy, pokud si jsi jistá, že je manžel bude nosit:) Renovace, bych tipla, bude stát kolem tisícovky, ale záleží jaké město a konkrétní ceny hodináře. Mě stála mini oprava dvě stovky, sklíčko, vyčištění, tisícovka jen to lupne... a víc. Já hodinky nosím ráda, resp. potřebuju je, protože musím pořád sledovat kolik je hodin a často jde i o minuty... Než bych vyštrachala mobil z kabelky..., to mě nebaví pořád to lovit
Také je to pěkný módní doplněk. Mám tu smůlu, že jak je nosím ráda a stále, tak je velmi rychle likviduju. Teď jsem si nedávno rozbila sklíčko u oblíbených, ale opravit si je asi nenechám, koupila jsem si radši nové
Z toho důvodu ale také nekupuji drahé, pak by mi bylo líto dát zato tolik peněz, když je zas někde rozmlátím
Můj muž zase hodinky nenosil snad nikdy, občas mrkne na mobil, hodiny moc sledovat nemusí, zabředne do práce a jede. Já pořád někde lítám a na čas, takže bez hodinek ani ránu
Odpovědět