No nevím, jestli se to dá nazvat "věření", ale když jsem přišla na to, jak je to doopravdy, tak mně to docela šokovalo. Šlo o Mikuláše a jeho nadílku hodným dětem. Věděla jsem, že Mikuláš i anděl a čerti jsou přestrojení lidé, ale myslela jsem si, že prostě všem dětem ONI (za finanční účasti rodičů samozřejmě) nakoupí stejné věci, dárky a pamlsky a ty jim pak ve vhodný den roznáší. No a pak jsem jednou viděla svou maminku, jak předává Mikulášovi košík s dárkama pro mně a předtím jsem ten košík viděla stát v chodbě, takže mi došlo, že všechny ty roky to vlastně kupovali naši.
Teď když to po sobě čtu, tak mi to nepřijde vůbec tak šokující, ale tenkrát mně to fakt vzalo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.