15.12.2012 20:46:12 Lei
Re: Upeceno- neupeceno
Lassie, já ráda pracny bez cukru
. U nás se celý život rohlíčky a pracny neobalovaly po upečení teplé, ale těsně před podáváním. V krabicích, kam jsme chodily se ségrou o svátcích loupit, to bylo právě neobalené, tak jsem zvyklá
(ráno jsme musely na záchod ven - bylo to na chalupě, brrr, klika od venkovních dveří namrzlá i zevnitř, takže odměnit se cestou zpět z krabice byla nutnost
.
Ad pečení, mám druhy tři, všechny tři novinky, všechny tři moc chutné, čtvrtá novinka nevyšla a znovu ji zkoušet nebudu, beru to tak, že 25% za to vyzkoušení nestálo a nemrzí mě to, ač zrovna na tohle padlo dost kvalitních surovin. Klasiku snad ochutnám od babiček a jiných příbuzných, zatoužím-li. Ještě vyhotovím švestkovou omáčku, kterou jíme na Štědrý den a končím, vánočka je majstrštyk, na který jsem se ještě nezmohla
.
Odpovědět