Re: jak se rodí v Teplicích?
Mab, jsem taky moc ráda, že se ti daří prosazovat prvky přirozeného porodu
Když jsem viděla toto téma, napadlo mě, že by se mě mohlo týkat. V době porodu sice budeme bydlet ještě v Praze (a pro případ potřeby porodnice si zřejmě zvolím Mělník), ale kdyby to náhodou přišlo o víkendu při rekonstrukci domku (který bude zřejmě ještě neobyvatelný, a tudíž pro porod nevhodný) a kdyby to náhodou bylo rychlé, budou Teplice asi nejbližší možná volba. Můžeš mi, prosím, prozradit, jak je to tam se soukromím při porodu - jsou tam oddělené sály/pokoje? Jsou k dispozici po celou dobu porodu nebo se na 2. dobu porodní někam přesouvá? Viděla jsem nějaké fotky na webu, ale není to z nich zřejmé. Jsou teda neútulné, ale to jsou třeba i ty v Mělníku (=po rekonstrukci). Pro mě ideální sál by byl, kde by nebyla ta koza - vyhovoval by mi holobyt s matrací a kopou polšářů
. Ještě by mě zajímalo, jestli je v Teplicích bez problémů akceptován ambulantní porod.
A taky bych tě chtěla poprosit o doporučení PLDD - zmiňovala ses o ní pochvalně v souvislosti s očkováním (kdyžtak e-mail mám pod nickem).
Moc děkuju
Odpovědět