| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : květen 2013

17.12.2012 13:46:28 ILMA

Pozdrav při pondělku

Holky, ani u nás nebude letos úklid tak dokonalý, jak bych si to já přestavovala... no ale což... svátky si tím pokazit nedám ~;) V týdnu ještě vypucuji kuchyni, o víkendu ještě vytřu a vysaju a finito... Vánočně vyzdobeno doma máme, napečeno také - s tím mi fakt pomohl náš Martin a o víkendu s mužem nazdobili perníčky a já linecké, tak pak už si jen v klidu budeme užívat.
Jo akorát ty dárky dobalit - to nevím kdy. Přes den jsme pryč, pak je už i malej doma a večer snad usíná pokaždé déle než já :-)

Jinak přesně, pohyby jsou fajn, taky si to užívám, dokud to nejsou ještě kopance ~:-D
Gabčo, to já si to říct nechám, co nosím v bříšku, jen jsem navrhla doma klukům, že bychom si to jako doma nechali my tři pro sebe... hlavně muž je zvědavý jako blázen ~;) no a právě můj muž je z toho na větvi, že to nebude moct říct rodičům atp. Tak dokud nemám tendenci se prořeknout, když to sama nevím ~:-D tak jsem jim v sobotu přes skype na jejich dotaz ohledně pohlaví řekla, že si to necháme pro sebe a že to stejně ještě nevíme a bylo ~:-D No po počátečním šoku, že neprozradím řekli, že už vlastně mají jednoho vnuka a jednu vnučku, tak je to vlastně jedno - tak nakonec to snad vzali sportovně ~;) a ostatní snad taky budou nevyzvídat...

Tak a držím palečky všem, co tenhle předvánoční týden půjdou ještě po dr., aby bylo vše v nejlepším pořádku a abychom si všechny mohly v klidu užít svátky.
Mějte se, pááá

Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
Zdravím. gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 16.12.2012 20:37
*Re: Zdravím. Peťa+Dan+// 17.12.2012 12:28
**Pozdrav při pondělku ILMA 17.12.2012 13:46

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.