hrudko, trdlo, nejde o Ordinaci, ale o rozhovor těch matek, tak já ti ho přepíšu sem, snad se v tom, probůh, nikdo nepozná
Devcata vite ze nam skoncila ruzovka? Misto ni jde od ledna Dallas:D
L: to si děláš srandu? to čučím jako blázen
R: co neee tak to nee.takze tento tyden naposled na co budu koukat:’(:’(:’(
A: Taky jsem cucela:) Ale je to tak.
L: ale to je stejně divný.nikde nic neříkali,akorád že začne dallas nic víc
I: treba nataci nove dily
R: tak to je k placi:’( jedinej kdo z toho bude mit radost je chlap.ten pred tim utikal chrnet.a ted to ma byt tak zajimavy
L: ordinace normálně začne v unoru jako vzdy
A: Jo tak muj chlap to okomentoval takto: Misto jedne kraviny pusti druhou kravinu:D No jo chlapy nemaj pochopeni:))
I: to rikam ze hned plasite
L: mě se zdálo divný,když o tom nikde neříkali..
L: i.,myslíš gympl? spíš se divím,že nebudou opakovat ten starej dallas.
M: holky nestrašte, ju. Přece nemůžeme být bez růžovky, to by byl konec světa.
J: neee na co jaaa se budu koukat :)) skoncili mi cesty domu ted ruzovka ,, ja se na to vyprdnu ,, jak rekla keliska doufam, ze mas pravdu L. stou ruzovkou, ze ji budou davat v unoru
H: no tak to at si ten dallas strčí do prdele magoři
L: četla jsem to na netu..a kdyby končila,tak už to dávno říkaj v telce..a cesty domu taky budou dávat příští rok..je jen pauza
M: jéé v jste mě vylekali, já tomu i chvilku věřila , na Dalas se teda dívat nebudu, to se raděj budu věnovat manželovi, to je příjemnější
R: ti nam delaj teda soky ta televize:-D
E: tak to mě teď ráčili naštváti špitál sleduji od začátku je to moje droga to mi přece nemůžou udělat
K: já si taky myslím že dallas budou dávat místo gymplu a růžovka zůstane!!!!To byta růžovka dost blbě skončila!!!!
M: uf.... vy me desite....
N: ja nechci aby skoncila ruzovkaaaaaaaaaaaa........to se pak nebudu mit na co koukat.....staci ze ve ctvrtek jsem ji vynechala