Onomu jáhnovi říkejme třeba Jan. Známe se už roky, ale vídáme se jen velmi sporadicky, až v poslední době docela často. Je to rodinný známý (můj dědeček a Janův tatínek jsou kolegové v práci a velcí kamarádi, takže se známe přes ně). Teď o Vánocích jsme se viděli často, na Štědrý den mi poslal po dědečkovi dárek s pozvánkou do kina. Tam jsme byli včera, pak jsme si dlouho do večera povídali v kavárně. Tak nějak neobratně mi řekl, že "s takovou holkou nikdy nechodil" - už nevím, jak to řekl přesně. A pak padla otázka, jestli spolu půjdeme někam i dnes.
Bojím se toho jáhenství, že je to moc zavazující. V Boha věřím, ale do kostela nechodím a ani bych chodit nechtěla.
Jako chlap se mi líbí, je i zábavný, má zajímavou práci, je vzdělaný, chytrý, prostě ideální
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.