| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : květen 2013

2.1.2013 13:11:15 Leena+Michalka listopad 09

Re: Šťastný Nový Rok !

Tak Vanoce i ultravzuk mezi svatkama za nami :-). U nas to bude dalsi zenska, chudak tatinek :-). Jinak se omlouvam, ale do albicka vubec nechodim, snad casem mrknu, fotku mam teda jen jednu z 12. tydne a to jeste nepovedenou, sama se nefotim, protoze jen pres vanoce jsem pribrala 3 kg :-), ale pred otehotnenim jsem byla hubenour, tak vaha neni tak dramaticka, jen bricho mam teda jak velryba uz ted :-). Jinak Renco, urady asi ted nic, max. kdyz mas neco "specialniho", jako treba chces netradicni jmeno a pak nevim jak to je kdyz nejste treba sezdani,.. Jinak pred porodem jen najit doktora pro prcka a snad vic clovek nemusi, ale uz si to poradne ani nepamatuju :_(. Jinak mam nizko placentu, tak snad dostane rozum a posune se vys, jinak krom toho, ze se fakt uz valim je mi konecne dobre. Tak at se vam vsem dari .-)
Odpovědět
Průběh diskuze (2 názorů)
Šťastný Nový Rok ! mamucha 1.1.2013 17:8
*Re: Šťastný Nový Rok ! Leena+Michalka listopad 09 2.1.2013 13:11

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.