| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : květen 2013

5.1.2013 16:43:14 Sabina

23+1tt

Zdravím všechny těhulky~:-D

Holky, prosim vas mate nektera zkusenosti se snizenou placentou?Zajima me, jestli by jste zacaly chodit cvicit, anebo radsi zustali doma:)Jinak mi rikali jak na genetice , tak muj gynekolog, ze je vse o.k. A docela dobry sok byl, kdyz jsme byli poprve v tom prvnim trimestru na genetice , a moc jsme chteli vedet pohlavi aspon nejake procento, jak to vypada...tak nam rekli na 60% chlapecek..a ted pri velkem utz cekame na 100000000000000% holcicku~g~.~b~..jeste ze jsem na mimi nic nekoupili.Ale hnedka po velkem utz jsem jeli do obchodu si udelat radost.A potvrdil to i gynekolog...A pak verte doktorum....:)A uz neco kupujete pro miminko, krome oblecku?
Je to asi hloupa otazka~f~, ale 23tyden dle lunarnich mesicu, uz je 6 mesici, ale dle normalnich mesic 5mesici?I lekar,rika 6 mesic..tak nevim kazdy rika neco jineho....
Kdy si objednat predporodni kurzy?hledat detskeho lekare, jit na matriku a vyridit tyhle veci|?..jak se vypocitva materska a kdy se chodi na urad...???Mam napsanou v prukazce na 10.3.??????!!..díky moc za odpovedi.

Mějte se krásně pohladte bříška a opatrujte se.S.~;((
Odpovědět
Průběh diskuze (2 názorů)
23+1tt Sabina 5.1.2013 16:43
*Re: 23+1tt Leena+Michalka listopad 09 5.1.2013 18:6

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.