Přípravek Cordyceps
Skoro cely prosinec mi bylo mizerne a nemohla jsem se poradne vyhrabat z problemu typu podivna lehce nazloutla ryma, zahleneny krk bez moznosti odkaslavat a zaroven drazdivy suchy kasel, k tomu samozrejme silena unava a v horsich dnech parkrat i travici potize typu prujem a zvraceni. Pricitala jsem to dlouhodobemu vycerpani z nevyspani a kojeni.
I prinesl mi jezisek Cordyceps. Zacala jsem ho brat podle jeziskova doporuceni, aniz bych nezodpovedne vubec zjistovala, co to je. Predpokladala jsem, ze od mamy snad nedostanu nic skodliveho (ale ani ucinneho), tak ze tim snad nic nezkazim. Svete div se, celkem zahy se mi zacalo delat lip, i kdyz muj spankovy a kojici rezim se nijak nezlepsil (spis naopak) a ted, kdyz uz je mi uplne dobre, jsem teprve zacala zjistovat, co Cordyceps vlastne je. Nedozvedela jsem se mnoho - pry cinska houba. Vedet, ze je to houba, tak k tomu mam od zacatku neduveru a snad bych to ani nezkousela.
Mate s Cordycepsem nejake zkusenosti? Rozumite mechanismu ucinku? Zkousite pripravky alternativni mediciny i kdyz nerozumite jejich pusobeni? Bali byste se pripravku obsahujiciho nejakou houbu?
Odpovědět