| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : únor 2012

10.1.2013 0:04:56 pearl

Re: 1.narozeniny

Taky se přidávám s gratulací, našemu drobečkovi bude rok až za měsíc skoro:-)

Ale musím se pochlubit, v pondělí se mi narodil vnouček:-) Hned druhý den jsem si ho mohla pomuchlat, to byl úžasný pocit, mít zase v rukou další miminečko malinký. Málem jsem se nad ním rozbrečela... Hned bych zase rodila:-) Ale nene, slíbila jsem mrňouskovi, že první 3 roky jsem tu pro něj, a pak uvidíme, jestli ještě zkusíme tu holčičku.

Náš drobek obchází co se dá, lítá kolem nábytku a tak, do prostoru zatím ani krok, ale už si třeba přehmátne z jedné židle na druhou. Povídá krásně, leccos už umí po svém pojmenovat, (yba=ryba, ad=had, af=pes, ede=jedém apod:-), spoustu věcí chápe.

Novinka posledních dní - nechá se nakrmit tak prvních 5 lžiček a pak se začne kroutit a kňourat a další nechce. Uklidní se a zbytek dojí pouze - SÁM~a~ Což technicky znamená mističku postavit na pultík u židličky, do ruky vtisknout lžičku a pak se snaží nabírat, ruku mu teda trochu vedu, ale celkem se mu to vede, i do pusy se trefí. Tohle teda takhle brzo neznám, starší by se snad nechal krmit doteď. JInak malej už začíná zvládat i ty kousky, třeba žužlat rohlík apod.

Jenom ovoce nechce. Přesnídávku to pár lžiček sní nebo strouhanou hrušku. Ale nic jiného ne. Ale zeleninu baští hezky, tak to neřeším.

Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
1.narozeniny Haňul :) + Alex 3/09+Marie1/12 9.1.2013 14:44
*Re: 1.narozeniny Ivuljenka 9.1.2013 21:23
*Re: 1.narozeniny Veroničák 9.1.2013 23:53
**Re: 1.narozeniny pearl 10.1.2013 0:4
***Re: 1.narozeniny Archciba 10.1.2013 11:11
****Re: 1.narozeniny nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 10.1.2013 12:51
*****Re: 1.narozeniny Veroničák 10.1.2013 15:2
*****Re: 1.narozeniny Veroničák 10.1.2013 15:4

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.