Taky se přidávám s gratulací, našemu drobečkovi bude rok až za měsíc skoro
Ale musím se pochlubit, v pondělí se mi narodil vnouček
Hned druhý den jsem si ho mohla pomuchlat, to byl úžasný pocit, mít zase v rukou další miminečko malinký. Málem jsem se nad ním rozbrečela... Hned bych zase rodila
Ale nene, slíbila jsem mrňouskovi, že první 3 roky jsem tu pro něj, a pak uvidíme, jestli ještě zkusíme tu holčičku.
Náš drobek obchází co se dá, lítá kolem nábytku a tak, do prostoru zatím ani krok, ale už si třeba přehmátne z jedné židle na druhou. Povídá krásně, leccos už umí po svém pojmenovat, (yba=ryba, ad=had, af=pes, ede=jedém apod
, spoustu věcí chápe.
Novinka posledních dní - nechá se nakrmit tak prvních 5 lžiček a pak se začne kroutit a kňourat a další nechce. Uklidní se a zbytek dojí pouze - SÁM
Což technicky znamená mističku postavit na pultík u židličky, do ruky vtisknout lžičku a pak se snaží nabírat, ruku mu teda trochu vedu, ale celkem se mu to vede, i do pusy se trefí. Tohle teda takhle brzo neznám, starší by se snad nechal krmit doteď. JInak malej už začíná zvládat i ty kousky, třeba žužlat rohlík apod.
Jenom ovoce nechce. Přesnídávku to pár lžiček sní nebo strouhanou hrušku. Ale nic jiného ne. Ale zeleninu baští hezky, tak to neřeším.